Min ondska


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

En olycka händer så lätt när man är trött. Jag är konstant trött. Dagens olycka (hittills) är att jag råkade tappa greppet om min spruta och körde kanylen rakt i handen. Men bara tills benet tog emot i handen.

Var har du ont just nu?

  • På magen – bältros.
  • I tand till höger – inflammation, väntar på rotfyllning.
  • I tand till vänster – trasig fyllning.
  • I handen – kanylen som stack mig.
  • I höger lår – där jag satte min spruta.
  • På vänster skenben – jag tappade balansen förra veckan och föll över min yuccapal.

Kanske jag glömt någon smärthärd. Det är inte så lätt att observera alla. Ondast? Just nu sprutan i låret, men det försvinner om ett par minuter. Det som stör mig mest är skenbenet. Det andra står jag ut med.

||||| 0 I Like It! |||||