Manad


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Ännu en gång har Snigel tvingat mig till att anta en utmaning.

Vad gjorde jag för tio år sedan?
Sommaren 1998? Tja… Det var innan jag blev dement, så jag minns inte så noga. Ska jag försöka dra mig något till minnes får det bli något generellt som jag vet att jag gjorde. I början av året låg jag på infektionskliniken med vattenkoppor. Sedan jobbade jag väl en del. Tror att det var mitt sista år som resurssekreterare. På fritiden arbetade jag som kassör för den lokala intresseföreningen. Och så ordinerade jag mycket blodförtunnande till patienter (delegerat från läkare). Åtminstone var det därför jag inte fick ledigt under julen, utan tvingades jobba för alla som hade semester trots att jag var genomförkyld. Några veckor senare, in på 1999, fick jag min synnervsinflammation som var första tecknet på ms. Förmodligen utlöst av att jag arbetade trots att jag borde varit sängliggande p.g.a. förkylningen.

Fem saker jag skulle göra om jag vore biljardär?

 1. Köpa en ny matta till vardagsrumsgolvet.
 2. Betala min studieskuld.
 3. Studera på universitetet resten av mitt liv.
 4. Skaffa ännu en boll till Gazzy.
 5. Nya glasögon.

Jag är rätt anspråkslös. Men jag skulle nog låta mig styras av impulsköp väldigt mycket.

Fem saker på min att-göra-lista?

 1. Gå igenom det magasinerade dödsboet efter min far som dog för 2½ år sedan.
 2. Röja klart i min klädkammare.
 3. Köpa ny dator innan året är slut.
 4. Skriva ihop höstens föreläsningar.
 5. Ta bort bajskorven som ligger under hallmattan.

Fem ställen jag bott på?

 1. Hus utanför hembyn.
 2. I hembyn (två adresser).
 3. Kristianstad (fyra adresser).
 4. Göteborg – på Hisingen.
 5. Göteborg – på fastlandet.

Sex jag utmanar?

 1. Hilding.
 2. Ingvar.
 3. Torsten.
 4. Lisbeth.
 5. Eivor.
 6. Ritva.
||||| 0 I Like It! |||||