Olycksbådande


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Okej, okej. Först i dag tog jag bort den förstenade bajskorven som låg under hallmattan. Jag passade på att ta bort helgens golvspyor också. Det kan väl ses som höjden av lathet att vänta så länge, men jag är faktiskt inte människa att mäkta med något när jag arbetar helg (särskilt inte att behöva ta mig ner till golvnivå, en effekt av att ha bestående skador efter tidigare ms-skov). En väldigt produktiv helg.

För de som inte hängt med i mina tidigare inlägg så är det lilla kisserumpan som haft några fadäsartade upplevelser i helgen. Kanske små yttringar av protest över att jag lämnat henne ensam när jag åkt till jobbet. Men hon borde veta att jag hellre är hemma och pysslar om henne än sitter på jobbet utan uppskattning. Jag borde också kräkas och tappa bajskorvar lite här och var på jobbet i protest. Fyra veckor till semester.

||||| 0 I Like It! |||||