Delad glädje


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Åh, det händer saker på jobbet. Jag är förvånad. Och positivt överraskad. Dessutom hann jag bli klar i dag med det som jag också hade planerat att göra i morgon. Jag börjar se ljuset. Semesterljuset i tunneln. Det är till och med så att jag planerar att ta ut en veckas extra semester och bara jobba nästa vecka också. Det skulle funka.

Den jäkla värmen är tillbaka. Innan jag kom hem smet jag inom tobaksaffären i huset och köpte en glass. Men solidarisk som jag är delade jag den med Gazzy. Hon fick slicka pinnen ren och är nu väldig nöjd med livet. Åtminstone hade hon inte anledning till att skälla ut mig då jag varit borta hela dagen.

Och ikväll börjar åter Ghost Whisperer på TV4. Ni vet hon den där som springer runt med brösten i öronhöjd och visar ljuset för osaliga andar. Jag kan inte förstå hur hon kan höra.

||||| 0 I Like It! |||||