Tiden saktar ner


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Sista arbetsdagarna före semester. Det är verkligen segt. Inte så att semestern hägrar, för den kommer tids nog. Nej, det är segt för där finns inget att göra på jobbet men jag måste sitta av mina timmar. Jag städar. Flyttar på saker. Flyttar tillbaka saker. Tror att jag i dag testade att flytta pärmarna till fyra olika ställen innan jag var nöjd. Får se om pärmarna får stå kvar i morgon. Tiden måste ju gå i morgon också.

Egentligen förstår jag inte hur det plötsligt kan bli så lugnt på jobbet. Övrig tid på året får jag inte tiden att gå ihop då jag dränks i arbeten. Jag gjorde nog rätt som lade till en semestervecka från och med nästa vecka. Ännu en vecka av sysslolöshet hade gjort att jag blivit sjukskriven av depression och leda. Nästa år borde jag gå ytterligare en vecka tidigare, men det är väl att ta i. Särskilt som det aldrig går att förutsäga när toppar och dalar infaller på sommaren.

En arbetsdag kvar. Undrar när jag ska inse att jag sedan är ledig och att jag inget har planerat.

||||| 0 I Like It! |||||