Gazzy i centrum


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Gazzy. Men jag blev inte särskilt glad i går när hon 1) försatte datorn i viloläge, 2) öppnade Google toolbar i webbläsaren, 3) startade Windows Media Player. Hon var lite busig och underaktiverad där jag satt vid datorn, så hon ville också använda datorn.

Eftersom jag har så varmt inne (+30) ligger hon inte längre på mage med tassarna indragna under sig. Istället slänger hon sig som en trasdocka på antingen skrivbordet eller på glasskivan på soffbordet. Svans, tassar och huvud pekar åt alla håll. Men i dag piggnade hon åter till och krävde högljutt att jag skulle gosa med henne. Hon har inte känt för det på några dagar. Så, som den torsk jag är, fick jag ställa upp. Det hela slutade med att hon kröp in i den t-shirt jag hade på mig. Lite otäckt är det med en katt med sylvassa klor som kryper in och lägger sig mot min nakna hud. Men jag klarade mig och Gazzy fick inte värmeslag i min t-shirt. Tror jag. Just nu har hon återgått till stadiet trasdocka på hård bordsskiva.

||||| 0 I Like It! |||||