Ignorans


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Fjärde dygnet utan fungerande mobiltelefon. Felet är inte telefonen, utan Tele2. Flera anmälningar har gjorts utan att jag får något besked om åtgärd (eller åtgärd). Deras servicegaranti om 48 timmar är ett stort fett skämt.

Jag förstår rapporten Konsumenternas Tele- och Internetbyrå kom med för en månad sedan. Utebliven återkoppling väcker irritation. Irritation är ett svagt ord.

Knuff om Tele2. Märkligt att jag redan har två inlägg noterade där. Eller? Märkligt också att Tele2 inte drar tillbaka sin sponsring hos Knuff.se med tanke på de negativa skriverier jag får publicerade där.

Taglines: ,

||||| 0 I Like It! |||||