Förändring


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Jag vill inte, men måste. Det är dags att uppdatera bloggen på flera fronter. B2evolution har uppgraderat sina script från 1.10.3 (som jag har) till 2.4.2 (tror mitt första var 0.8 år 2003). Det är en rejäl omstuvning och jag vet inte om en uppgradering ställer till det. I vilket fall som helst måste jag göra ändringen ur säkerhetssynpunkt. Plus att jag måste byta utseende eftersom jag vill ha bredare textfönster för att kunna lägga ut bilder/filmer utan att behöva krympa bredden för att få plats.

Precis som med att skifta över till annan dator gillar jag inte att behöva göra uppgraderingar av bloggen. Så mycket kan gå fel. Men blir det rätt direkt så har det ändå tagit tid. Jag tycker inte om att lägga tid på sånt pill. Ni lär märka om jag genomfört uppgraderingen – då blir allt grönt här. Jag hade tänkt mig följande skin om än med vissa modifieringar (hatar blommorna och den mörka texten).

Vi får se när jag piggnar till så pass mycket att jag verkligen genomför uppdateringen.

||||| 0 I Like It! |||||