Nattobservation


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Så här efter fyra veckor så börjar jag sakna den mentala stimulans ett arbete ger mig. En dryg vecka återstår av semestern. Ändå var jag inne förra helgen och arbetade, men jag saknar kontinuiteten. Än har jag inte dragit upp planer för hösten eftersom väldigt mycket hänger löst. Saker som jag måste få bekräftade innan jag kan gå vidare. För mycket finns på listan som ska göras i höst. Men upplägget är oklart. Tack och lov, får jag väl säga. Hade jag kunnat planera hade jag säkert suttit nu på min semester och förberett minutiöst.

Jag är uttråkad. Men det hade jag säkert varit även med arbetsstimulansen. Jag kräver ständigt nytt och mer. Ständiga förändringar. Nya mål att sträva efter. Jag hade en tanke för hösten, men tror det skrotas. Allt kan jag inte styra över även om jag vill det.

Hur uttråkad har jag varit nu den sista veckan? Jag har funderat på att gå till systembolaget. Inte för att jag dricker, men jag hade gärna gjort det för att uppnå en förändring av vardagen. Än har jag bara funderat på alkohol, inte gjort slag i saken.

Det är destuktivt för mig att vara ledig. Jag får inga jobbiga tankar eller så, men blir bara understimulerad. Kanske det är samtal jag saknar?

Ännu en sen natt. Trött, men kan inte sova. Också det gör mig utled. Men jag ska göra ett försök. Sömn lär vara bra, synd att den inte finns för mig.

||||| 0 I Like It! |||||