Daglig rutin


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

En bild av en sur kisse. När det är dags att lägga sig för kvällen sätter hon sig och surar under pallen i hallen (oh, rim!). Och för att hålla sig ur vägen när jag springer runt och släcker, gör kvällstoalett, tar mina nattmediciner, o.s.v. Trots allt så betyder det att det inte blir mer lek, skoj och stim. Men så fort jag hamnat i sängen så hamnar hon ganska snart bredvid mig. Tätt, tätt, spinnande. Som efter en stund övergår i djupa snarkningar. Efter fem minuter vaknar hon och ska då tvätta sig i en halvtimme. Sedan lägger hon sig vid mina fötter och somnar om. Först härefter kan jag själv somna men väcks efter ytterligare ett par timmar av Gazzy som då undrar om vi inte kan leka. Det brukar hon försöka ta reda på genom att kasta sitt mjukisdjur i huvudet på mig. Än har jag inte nappat, utan vänder mig och somnar om. Då ger hon upp, ligger sedan och vrålstirrar på mig tills klockan ringer och jag kliver upp. Ska jag vara hemma ligger hon kvar hela dagen i sängen. Ska jag till jobbet springer hon efter mig och gnyr, spinner, försöker blockera ytterdörren för mig.

Nu börjar det dra ihop sig för kissen att sätta sig under pallen i hallen.

||||| 0 I Like It! |||||