Glory


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

För att vara jag är det väldigt oväntat. Jag tycker om den amerikanska versionen av SYTYCD (So you think you can dance). Jag och dans är väl ingen hit i vanliga fall. I kvällens avsnitt blev jag dock särskilt imponerad av Josh och Katee.

[youtube]PkKJdx3dEGE[/youtube]

Klippet är bara på 1:40. På 1:13 springer Katee på luft och på 1:20 gör Josh ett snyggt infångande. Väldigt snyggt nummer. Juryns omdöme finns inte i klippet men de fick högsta betyg för att med små medel förmedla väldigt mycket känsla och historia.

Låten de dansar till är Adeles Hometown Glory.

[youtube]nL49yZNE4yk[/youtube]

||||| 0 I Like It! |||||