Televisionen


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Vissa dagar undrar jag vad jag egentligen gör. Svaret är enkelt. Ingenting. Jag har haft ännu en fridag där jag knappt lämnat sängen eftersom jag hört hur det ösregnat ute. Vilken tur att jag inte behövde göra något annat än att stanna i sängen hos Gazzy. Huvudsaken är ju att hon är nöjd med tillvaron.

Några dvd-filmer jag beställt kom i dag. Huset Silfvercronas hemlighet. Små glimtar under årens lopp har jag sett, men aldrig hela serien. När den gick på tv var jag för liten. Det är väl därför jag också har Kullamannen i min dvd-samling. Väldigt mycket min uppväxt återspeglas i dessa klassiska svenska tv-serier. Jag känner igen tiden och miljön. Det är väl igenkännandet jag tycker om nu när jag i vuxen ålder ser dessa barnprogram.

Den andra dvd:n var någon film ur Highlander-serien. Min fantasy-gen tycker om både filmerna och alla spinoff-serierna som gått. Just nu ingår Highlander i det jag samlar på i dvd-väg.

24 följde jag bara några avsnitt av i första säsongen, men tyckte den var seg och hoppig. Nu gör jag ett nytt försök men med säsong 2. Den börjar visas på TV4+ nattetid, fem dagar i veckan, efter midnatt från fredag/lördag. Får se hur många avsnitt jag följer. Annars är det väldigt få serier jag följer just nu. Jo, jag ser ju Ellen (komediserien, inte talkshowen) som går i repris på femman måndag till fredag. Fast jag spelar in reprisen morgonen efter vid 06-tiden. Dagtid krockar det ju med en annan inspelning – Våra bästa år. Också måndag till fredag.

Säg vad ni vill, men jag har visst god tv-smak. :>

||||| 0 I Like It! |||||