Bubbeldag


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

En mes. Det är precis vad jag är. Åtminstone i dag. Jag har softat och tagit igen mig efter de senaste dagarnas stress. Så vad har jag gjort? Jo, en impuls styrde mig in i videobutiken där jag för första gången på mer än ett år hyrde tre dvd-filmer. Det gör mig till en mes. För alla filmerna har en sak gemensamt. De är amerikanskt barnvänliga familjefilmer utan substans eller innehåll. Något annat orkar jag inte med i dag.

Det känner jag igen sedan tidigare. Är jag stressad och håller på att jobba ihjäl mig (om än bara efter två dagar på jobbet), blir jag depressiv på min första lediga dag. Håglös. Uttråkad. Lite sorgsen. Lätt ångest. För att jag inte är nöjd med tillvaron. Samtidigt vet jag att dessa känslor skakats bort tills i morgon. Men just i dag är jag ömklig och asocial.

Inte nöjd med tillvaron? Det betyder att jag vill så mycket mer, men allt går långsamt om än i rätt riktning.

En film kvar.

Update! Åh, jag glömde nämna filmerna… Enligt IMDB:
tt0461770, tt0385752 och tt0445934
Det är så pinsamt att jag inte skriver ut titlarna.

||||| 0 I Like It! |||||