När det blir rätt men ändå är fel


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Så fort jag hamnar i flärdtjänstbilen på morgonen så är jag redan mentalt på jobbet. Nu är det kväll och jag är hemkommen från jobbet. Ändå är jag fortfarande mentalt på jobbet. Det var så hektiskt att jag inte kände att jag fick ett avslut på dagen, så jag är fortfarande kvar på jobbet. Mentalt. Tröttsamt, för jag vill ju känna att jag har en ledig kväll.

I dag var det åter dags att ringa och ifrågasätta FK. Efter 19 veckor börjar där hända saker. I flera veckor har jag ringt och de har sagt ”ärendet är nu åter anmält till ansvarig enhetschef då handläggare inte påbörjat ditt ärende”. Dagens besked var ”i går fick en högre chef en anmälan om att ditt ärende inte behandlats”. Vad det betyder vet jag inte. Att jag får ringa om en vecka igen och fråga vad som inte händer?

På tal om jobbet. Det har den senaste tiden skrivits en del i media om stölder på arbetsplatserna – att man tar pennor och gem med sig hem. Själv stjäl jag ingenting. Åtminstone inte med mig hem. Istället, som i dag, stal jag en dator. Min är värdelös, så jag bytte den mot en fungerande dator. Bwahahaha! Tidigare har jag stulit hålslag och böcker från andras skrivbord. Man ska ju dela med sig. När jag stulit något brukar jag sedan låsa in det i min skrivbordshurts. Hur jag ska göra med datorn vet jag inte riktigt. Kanske är det tur att ingen vågar koppla loss sladdar ur en dator (inga datasnillen på jobbet) mer än jag. Problemet var att skrivarkopplingarna försvann då de är unika för dator och datauttag (nätverk) och att det krävs administratörskonto för att göra nya skrivarkopplingar. Så jag fick felanmäla min stulna dator. Coolt.

Nu måste jag dock hitta på en bra ursäkt i morgon när personen som jag bytte dator med kommer. Kanske jag kan skylla på nattpersonalen och att allting var okej när jag gick i dag.

Äsch. Nu var jag kanske för dramatisk när jag tänker efter. Bytet av dator gjorde jag på uppmaning av supporten. Som sa att det inte borde innebära några problem (som med skrivarna). Min dator felanmälde jag för två år sedan, den har omformaterats men ingenting har hjälpt. Så de tyckte jag kunde byta dator, för ny får man inte. Man ska använda befintligt. En ny dator kostar 5 000 kronor, men det är man för snåla för.

Men nu har jag åtminstone – äntligen – en fungerande dator. Om man bortser från skrivaren. Och att webbläsarens favoriter försvann. Och att mina anpassade inställningar försvann. Och det som låg på hårddisken försvann (i form av dokument).

||||| 0 I Like It! |||||