The shit house


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Inte vill jag vara sämre än Kim, så jag tar också upp toaletter till diskussion.

Speciellt de toaletter som finns på min arbetsplats. De är för få. I tisdags kände jag ett trängande behov och uppsökte därför närmaste toalett. Upptaget. Så jag fick gå till nästa. Upptaget. Tredje. Upptaget. Fjärde. Upptaget. Därmed var urvalet slut och jag gick gå över till en helt annan avdelning. Där var ledigt. Det är sanslöst. Väldigt mycket personal, väldigt få toaletter.

Vissa toaletter har hasp på utsidan för att patienter inte ska irra in sig på personaltoaletterna (som saknar larm). Risken är väldigt stor att man blir inlåst på toaletten. Någon kommer och rycker i dörren och utan att tänka sig för lägger man på haspen på utsidan. För det är en automatisk rörelse man gör när man lämnar toaletten. Så jag har lärt mig att alltid ha en telefon med sig in på toaletten.

Sedan förstår jag inte vad där är för vattenledningsproblem, för det är ständigt stopp i toaletterna (vissa toaletter får man bara använda till att urinera i p.g.a. fastighetsskötarna tröttnat på att rensa avlopp). Jag har hört något om att rören är version mindre då man sparade pengar när huset byggdes för tio år sedan. Nå, men där finns även andra problem med toaletterna som handlar om spara pengar. Som att där aldrig finns toapapper, det får man springa och låna från andra enheter. Liksom handtork. Och tvål. Det är en bristvara då man inte ser till att ha ett lager hemma. Som bekant kostar lager pengar.

Bäst är egentligen att inte utnyttja toaletten under en arbetsdag. Det är förenat med många bekymmer. Jag har önskat fri tillgång till katetrar och vuxenblöjor, men inte fått gehör för det.

||||| 0 I Like It! |||||