Debatt


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Att vissa människor får möjlighet att komma över makt gör att håret reser sig på mig. Som detta med att McCain (illa nog) kan vinna presidentvalet i USA men falla av pinn’ (han är ju både gammal och sjuk), vilket innebär att Sarah Palin tar steget från vicepresident till president.

Samma hårresande skräck känner jag inför risken att Mona Sahlin kan få överta makten i Sverige om två år. Jag liknar henne vid vår egen Sarah Palin. Oberäknelig och omoralisk och skenhelig och arrogant. Därför var det rätt lustigt att just Sahlin under kvällens partiledardebatt yttrade:

Med McCain följer en viss Sarah Palin. Det är argument nog mot McCain.

Som man känner sig själv känner man andra?

I övrigt? Röda: Tjatiga och ologiska. Blåa: Sansade och pedagogiska. Jag lyssnade förbehållslöst. Och kommer åter fram till att blått regerar (hm, de är ju en regerande regering, men det är inte det jag menar). Jag måste säga något om Miljöpartiet. Snacka om vackelpolitik.

||||| 0 I Like It! |||||