Var ska fisken va’?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Ännu en lång dag på jobbet. Tidåtgång möte: fem timmar. Trots att det var nödvändigt så känner jag ändå hur otillfredsställande det är att inte hinna med ”det vanliga”. Hur ska det gå i morgon? Minst två timmar på möten igen. Äh, jag får väl göra som vanligt. Spara allt jobb till arbetshelgen. Då är det garanterat inga möten.

Möten handlar egentligen alltid om förändringar. Eller rättare sagt förbättringar. Åtminstone de jag deltar i. Jag ratar rena informationsmöten, för information kan jag få andra vägar. Istället prioriterar jag beslutsfattande möten där min röst är viktig att göra hörd.

En rolig liten passus (eller heter det ”ett passus”?) var att fler än jag gjort anmälning för något som jag upptäckte för något år sedan. Det känns gott när man får rätt även om det är långt i efterhand. Och så hörde jag effekten av min anmälning. Väldigt skönt att få till sig. Tråkigt bara att jag hör det på omvägar. Tja, jag hade väl aldrig fått veta om jag själv inte hade haft ett sådant stort kontaktnät.

[Infoga demoniskt skratt här]

Klen lekamen. Det har varit slitsamma dagar. I morgon fortsätter det.

||||| 0 I Like It! |||||