My f*cking day


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Min första fridag har varit rätt så stressig. Ännu har jag nämligen inte hunnit se ikapp alla avsnitt av Våra bästa år.

En sak reagerade jag på. På dörren stod ”210”, ett rumsnummer. Men på engelska säger de ”two ten”. På svenska blir det, om man får tro våra duktiga[1] översättare, T10. Man hör alltså inte skillnad på T10 och two ten? Och man ser inte vad som visas i bild? Jag har fler synpunkter, men detta är vad jag kommer ihåg.

Jo, jag har lekt väldigt mycket med powerpoint sedan jag gick hem från jobbet i går. Det känns nästan som om jag fortfarande är i tjänst. Lycka!

I morgon bär det av till folktandvården. Det enda obehagliga med det är att jag inte får lägga in snus efter tandborstning och före besöket. Två långa timmar. Men det är mer ett mentalt trauma än fysisk abstinens, för jag känner inget behov nattetid utan klarar mig utmärkt om jag så sover i 12 timmar. Av erfarenhet vet jag att abstinens kommer först efter 13 timmar.

[1] Okej, nu var jag ironisk.

||||| 0 I Like It! |||||