Dubbelt upp av dubbelt upp


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

En lugn arbetshelg. Dagens insats var att gå igenom och röja i högarna som legat i månader på skrivbordet. Det mesta hamnade i papperskorgen. Nu ska jag bara göra samma sak med alla filer jag har sparade i privat nätverk, gemensamt nätverk och diverse usb-minnen. Jag hittar inte bland mina filer på jobbet då jag har kopior på allt och gör lite olika uppdateringar på olika kopior. Undrar om jag inte också har filkopior på hemdatorn och gamla hemdatorn. Och på externa hårddisken. Jo, jag behöver nog verkligen gå igenom och städa. Jag klarar inte av oordning.

||||| 0 I Like It! |||||