Aktuell rapport


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Tänk, jag var vaken under fem timmar utan att gå online! Det är skakande nyheter. Att jag överlevde? Abstinensen var nära. Då bröts strömmen för den nya elmätaren och fem minuter senare kunde jag koppla upp mig igen.

Men jag tror inte att det är anledningen till min huvudvärk. Nej, jag kollade jobbmejlen. Ibland måste akuta åtgärder göras och svar skrivas ihop omgående trots att jag är ledig. Alla andra jobbar måndag till fredag, utom jag. Så jag får snällt jobba lite ideellt för att inte skapa kaos för mig eller andra. Dagens akutmejl gav mig huvudvärk. Hade jag varit på plats hade jag förmodligen sprungit i väg med kryckan i högsta hugg. Med betoning högsta hugg.

I morgon är jag också ledig. Då har jag bokat in en sovdag. Senaste veckorna har varit en pärs med extrem ms-trötthet där jag kräver mycket sömn men där tiden inte finns.

Nu väntar jag bara på hämndtjänsten. Min huvudvärk lär förvandlas till en riktig hjärnblödning.

Hm. Finns det inte en intellektuell tidning som heter Aktuell Rapport? Det hörs på namnet.

||||| 0 I Like It! |||||