Jag är normal, jag är normal, jag är… nåt


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Nu har jag fått mig en omgång igen, direkt från Jerry. Uppdrag: 7 saker om mig själv som är knäppa och/eller knasiga men även alldagliga ting.

1. Det var först i förra veckan som jag insåg att jag uppfyller kriterierna för att ha simhud/samväxning av tår. Bara ett par centimeter, men dock. Mellan stortå och pektå på båda fötter. När vi ändå är inne på fötter; mina pektår är längre än stortårna och jag har 47:or till fötter.

2. Efter morgonduschen måste jag tar på mig kläderna i en viss ordning. Kalsingar, strumpor, t-shirt. Vissa dagar är jag disträ och råkar ta på mig strumpor eller t-shirt först vilket får mig att känna mig oanständig och slampig där jag delvis står klädd med dinglande… Nästa punkt!

3. När jag lämnar hemmet till förmån av jobbet, så berättar jag alltid för Gazzy (kisseslampan) när på dagen jag förväntas åter. Därför sitter hon alltid vid dörren och väntar på mig när jag kommer hem. Utom de dagar jag angett en felaktig tidpunkt. Som i dag när jag flexade ut tidigare av en impuls och åkte hem. Hon blev chockad, var inte beredd, låg och sov. Detta är inget sammanträffande, det är hundraprocentigt. För jag kommer hem vid olika tidpunkter, så det är inte så att hon vid en speciell tid sätter sig vid dörren. Säger jag att jag kommer jättesent hem, sätter hon sig inte vid dörren vid det klockslag som jag oftast kommer hem. Dessutom – kommer jag hem senare än vad sagt skäller hon ut mig, men inte om jag förvarnat om att jag är sen. Och ömma modern är ett vittne. Ungefär fem minuter innan jag kommer hem vaknar Gazzy med ett ryck och går och sätter sig vid dörren.

4. Jag har följt Våra bästa år dagligen sedan sommaren 1999. Kanske mer patetiskt än knäppt och knasigt.

5. Örngott ska ha öppningen nedåt och peka mot sängens vänstra sida. Tyvärr har jag ett örngott med tryck som gör att det måste peka mot höger sida. Detta gör mig förtvivlad. Det rubbar mina cirklar i för stor utsträckning.

6. Vatten är något jag bara dricker direkt när jag stigit upp på morgonen samt precis innan jag lägger mig. Litervis med vatten. På dagen är jag inte särskilt duktig på med detta att dricka vatten. Jag glömmer, alternativt har inte tid.

7. Vad jag tycker om människor syns på mig – där funkar inte pokerfejs. Däremot, när jag driver med folk eller skämtar – ja, då! Då har jag pokerfejs. Så många undrar om jag menar allvar eller inte, för jag visar inget. Annat om jag tycker illa om någon. Det brukar förresten vara tillräckligt för att jag ska slippa se dem igen. De känner min negativitet. Bra! 🙂

Kom nu ihåg detta! Man ska stjäla sådana här nätlistor och besvara frågorna. Om man är bloggare. Andra kan ju skriva en kommentar och berätta om sitt udda beteende i vardagen.

||||| 0 I Like It! |||||