Fåfäng


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Den senaste tiden tycker jag att min syn försämrats. Av en händelse satt jag och läste mitt bloggarkiv (det som finns på hårddisken efter att jag raderade nio år från servern) och tror jag förstår varför jag ser sämre. Det är nästan fyra år sedan jag köpte mina glasögon. Jag har skjutit på detta framför mig månad efter månad efter månad då jag prioriterat andra utgifter. Som ny säng och ny dator. Också sådant jag värdesätter, men att se är ganska fundamentalt. Kanske jag borde boka in en synundersökning? Till våren kanske? Men det är inte bara den ekonomiska aspekten som gjort att jag gjort denna prioritering. Jag våndas så förskräckligt över att behöva välja bågar. Nuvarande bågmode känner jag mig inte redo för. När jag köpte mina första glasögon på 80-talet var de STORA och runda. Det senaste är inte så mycket bättre. STORA och fyrkantiga. Mörka bågar i plast har gjort sitt återtåg. Hu!

||||| 0 I Like It! |||||