En repris


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Fortfarande aktuellt?

Den värsta diskriminering jag utsatts för är nog att jag som man aldrig blir hembjuden på något tupperwareparty. Jag är på vild jakt efter vissa tupperwareprodukter och jag har försökt gå via personer av rätt kön som har de rätta kontakterna. Utan framgång. Det här hemliga sällskapet, som håller hårdare på traditionerna än Rotary, har ännu inte hörsammat mig. Det har gått 15 år sedan jag lyckades rycka till mig en beställningslista där jag då fick med mitt namn och en beställning. Nu vill jag utöka mitt sortiment utan att behöva vara hänvisad till begagnade loppisburkar där man inte vet vad folk förvarat i dem. Jag tycker detta är förskräckligt. Jag som trodde att vi hade en antidiskrimineringslag som säger att varor och tjänster ska ges på lika villkor där kön inte får spela roll.

Men det konstaterade jag redan den gången jag hamnade i kvinnodominerat yrke – jämställdhet är enkelriktat.

Publicerat första gången 2005-11-04, Flärdskrivaren

Nja, jag vidhåller min ståndpunkt om hemlighetsmakeri där kön spelar roll för om man ska kunna handla tupperwareprodukter eller inte. Annars kan jag ju berätta att jag strax efter ovan inlägg fick möjligheten till att köpa lite produkter, men jag fick också ljuga för att få dem. Till exempel att jag förstört en bytta, så att jag fick köpa en ny på garanti. Så fick jag in en fot i denna sekt.

||||| 0 I Like It! |||||