Klivet in i framtiden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Nu har jag tagit ett steg in i framtiden. Det finns något som nog kommer att bli stort med tiden. Jag känner hur jag riktigt går i bräschen för detta stora nya. Lägg detta på minnet – iPod! Eh, va? Vad då inget nytt? För mig är det nytt och märkvärdigt.

Än har jag inte fått den, då jag beställde den via en webbshop. Tack vare att jag köpte datorn också över nätet tidigare i år, så fick jag nu 5% rabatt. Detta får bli årets julklapp till mig själv.

Vad ska jag med en iPod till? Jo, jag är så sugen på att gå runt och lyssna på podradio. Särskilt på jobbet* där blyväggarna gör att man inte kan lyssna på radio. Musik? Nja, kanske jag lägger in musik också. Fast det är ganska löjligt med musik på en iPod. För sånt finns ju freestyle. Väl? En sådan hade jag för 20 år sedan. Tänk att kunna gå runt och lyssna på en hel kassett med 10-12 låtar tills batterierna tar slut efter en halv dag. Jag är glad om min nya iPod kan nå upp till samma höga standard.

* Blyväggar, brandvägg som hindrar online-lyssnande på dator eller nedladdning. Det enda som fungerar på jobbet är YouTube, vilket är märkligt. Det är okej att se och lyssna på olagligt utlagt material men man får inte stjäla bandbredd genom att lyssna på online-radio.

||||| 0 I Like It! |||||