I morgon är det lön


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Lång dag. Tacka flärdtjänsten för att jag (kunde) stämplade in 6.48 och ut 16.20. Det blev en del plus på flexen vilket FK säger att jag inte får ha p.g.a. delpension. Jaha? Och hur gör man när man är i bådas våld? En tretimmarslunch varje dag är inte så tilltalande. Särskilt inte som jag äter på tio minuter, inte kan/får gå någonstans samt inte kan göra något vettigt annat än att jobba.

I dag hade jag höstens sista föreläsning. Men man bönade och bad om att jag skulle återuppta föreläsningarna igen direkt efter nyår. Hittills har jag gett 18 föreläsningar och undrar hur mycket jag egentligen har att ge? Det är väl där min oro ligger. Tiden prioriterar jag, men hur mycket kan jag förnya mig föreläsningarna och fortsätta vara intressant och givande?

Typiskt. I morgon har jag en fridag. Då ska torgets högtalarsystem spela frälsningssoldatvisor från morgon till kväll. Det är marknadsdag.

Hm. Nu lät jag inte översvallande positiv i dagens inlägg. Förklaring: Läs andra meningen.

||||| 0 I Like It! |||||