Nej, Philip är inte pappa till Claire


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Gamle farfar Shawn är död. Fejden mellan Bradys och DiMera har fått sin upplösning. Shawns syster fick barn med Stefano DiMeras pappa. Det betyder att Roman Brady är kusin med Stefano DiMera. Att Sami/Carrie/Eric är nästkusiner med EJ/Tony (EJ som snart dyker upp i Våra bästa år, svensk tv). Sami och EJ… mer eller mindre ett par.

Vem är EJ? Elvis så klart. Stefanos son tillsammans med Susan. Sonen som föddes för mindre än fem år sedan är nu en vuxen man. Tideräkningen är ju som den är i VBÅ.

Vem är sonen som Shawns syster födde? Vem är det som är halvbror till Stefano? John Black (nu kusin med Roman). Hur många identiteter har han egentligen haft? Hjärntvättad legosoldat till Stefano. Trodde att han var polismannen Roman Brady. När det visade sig vara falskt blev han präst (dock aldrig prästvigd, falskt minne, en täckmantel när han var legosoldat) och så visade det sig att han var den rike arvtagaren Alamain. Men det var också falskt och han tog sig namnet Black och blev företagsledare inom modeindustrin. Jo, ett tag var han konsttjuv också, åt Stefano. Och så är han pilot, varför minns han inte. Och nu är han alltså till hälften en Brady och hälften en DiMera.

Tja. Bo är ju inte en Brady annat än till namnet. Han är ju en Kiriakis. Shawn (inte farfar Shawn) är hälften Kiriakis och hälften Horton men heter Brady. Gift med Belle och har dottern Claire. John är morfar till Claire (svensk tv: Belle är gravid men vet det inte än). Belle är mer Brady än vad Shawn är. Ha! Och Claire är en fjärdedel (av varje) DiMera, Brady, Kiriakis och Evans.

Naturligtvis betyder det att Brady Black också är en Kiriakis/Brady/DiMera. Hm. Brady Brady?

På tal om Brady. Jo, han gifter sig med Chloe. De skrivs ut ur serien. Men Chloe återkommer då hon blivit av med Brady. Det visar sig senare att han börjat knarka och ligger på behandlingshem. Fast det får vi vänta 3½ år på. Farfar Shawns död vet jag inte riktigt – fyra år?

Hur mycket av ovan som stämmer vet jag inte. Det mesta men kanske inte till 100 procent. Jag har nosat runt på nätet och vet inte hur tillförlitligt det är.

Nu har jag inte sett Days på två dagar, så jag vet inte om det hänt än. Men Zack omkommer snart i en bilolycka. Abbys bästis Chelsea kör över Zack. Som är hennes halvbror. Chelsea är självklart Bos och Billies dotter Georgia som återuppstått från de döda. Hon dog som nyfödd för 7-8 år sedan. Nu är hon sexton år. Sa jag nått om tideräkningen i Days?

Det händer att jag tycker om att kasta ut spoilers för Days of our lives. Märks det?

||||| 0 I Like It! |||||