Helt ärligt


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

När jag såg att Johan Palm fick lämna Idol i kväll tjöt jag av skratt. När jag såg alla hysteriskt gråtande pubertetstjejer tjöt jag ännu mer av skratt. Absolut årets roligaste tv-händelse.

Äntligen börjar Idol bli intressant. Vad har jag att säga om de kvarvarande tre?

Alice – hon når inte upp, gör inga framsteg, har stagnerat, väljer fel låtar, är osäker på scen, kan ge riktigt sura toner. I Idols tjejfält har hon aldrig varit starkast men ändå lyckats hänga sig kvar. Kanske för att hon inte sticker ut – varken som positiv eller negativ.

Kevin – otroligt duktig, men han utvecklas inte. Han befinner sig på samma höga nivå som vid start. Hade detta varit Fame factory hade han försvunnit ganska snabbt eftersom man just inte ser utveckling. Allting kan bli bättre och efter så här lång tid borde något ha kommit fram. Kanske det handlar om att de inte har sångpedagoger eller den extra erfarenhet som Skara-skolan kunde ge. Men Kevin lär vinna Idol.

Robin – Bara för en vecka sedan räknade jag ut honom och kunde inte förstå varför Anna åkte ut i jämförelse (Anna har en mer vuxen publik än vad man kan finna hos Idol, så jag tror det var en fördel att hon åkte ut). Men i dag såg jag potential och utveckling. Det är sådant som ska premieras. Personligen tycker jag just nu att Robin skulle vara den mest värdiga vinnaren av de kvarvarande tre. Får se hur det går nästa vecka. Det lär stå mellan Robin och Alice.

Jo, en tanke till. Varför trånar småtjejerna så efter Johan? Det kan ju knappast vara sången. Skulle det hänga på utstrålning skulle de bli våta i trosorna till sig i trasorna av Kevin. Där kan vi snacka om karisma.

||||| 0 I Like It! |||||