Som vanligt


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Allvarligt. Jag är trött på hemtjänsten. Nu har de förstört min parkett också.

Jag har sagt till dem att inte ösa vatten över parketten. På sin höjd får man fukta ett golv (oavsett underlag). Förutom att min parkett nu spruckit, så har mattorna gått sönder. Gummerad undersida på mattorna – mattor som aldrig får läggas på ett vått golv. Gummit har torkat och frasas sönder. Samt att gummit torkar fast i parketten. Både golvet och mattorna är förstörda.

Så vad gör man? På vems ansvar vilar detta? Kommunen? Knappast. Jag står för hyreskontraktet och är skyldig till alla skador som uppstår i mitt hem även om jag inte är orsaken. En annan dag kanske jag blir förbannad och ringer kommunen, men just nu är jag bara uppgiven och smått less.

De som orsakade skadan för två veckor sedan kom åter i dag. Den här gången observerade jag dem tyst. Jo, de öser verkligen vatten över golven och kastar på mattorna ovanpå. Till och med trasmattan i köket gick inte att rubba.

Jag föredrar ett skitigt hem framför ett skadat hem. Dags att göra sig av med hemtjänsten?

||||| 0 I Like It! |||||