Årsstatistik


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I februari bloggade jag inte. När jag sedan återuppstod i mars på ny webbadress hade jag tappat hälften av mina läsare. Och det tappet har jag aldrig återhämtat. Förklaringen tror jag själv beror på att jag raderade gamla bloggen som fick många läsare genom att man googlat sig fram till något jag skrivit.

Så här ser min statistik ut för 2008. Kolumn vänster: Månad (duh!), Kolumn center: Genomsnittet antal besökare per dag. Kolumn höger: Totalt antal besökare.

 

Men kanske jag får vara nöjd med att jag ändå fick ihop 176 784 besök i år? (Plus de som kommer i dag och i morgon). Bara att inse att jag inte är någon av nätets storbloggare. Ingen risk för bloggbävning här inte!

||||| 0 I Like It! |||||