Mystisk eller mystiskt?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I morse vaknade jag av mobiltelefonen som fungerar som reservväckarklocka. Tjugo minuter hade jag förlorat av morgontoaletten p.g.a. att inte min ordinarie väckarklocka (bärbara telefonen) ringt. Detta gjorde mig lite skräckslagen, oklart varför. Det är därför jag ställer två ”väckarklockor”. För att gardera mig. Kanske jag bara är rädd att missa bilen till jobbet om jag försover mig.

När jag kontrollerade bärbara telefonen, varför det inte ringt, så insåg jag två saker:

1. Den hade ringt tjugo minuter tidigare. I sömnen hade jag tryckt in den invecklade kombinationen av knapptryckningar som stänger av den när den ringer.

2. Jag hade dessutom, i sömnen, genom en serie knapptryckningar, ställt in väckarklockan på nytt för samma tid i morgon.

Jag förstår inte hur jag lyckas med att göra detta ovan utan att vakna.

Jag förstår heller inte vad som hände med min snusdosa på jobbet i dag. Den bara försvann och gick inte att återfinna. Jag till och med kände i kalsongerna där dosan vid några tillfällen återfunnits. Jag anklagade alla arbetskamraterna för stöld, men de nekar. Jag vet att jag höll i snusdosan och i min telefon med vänster hand, i ett papper med höger hand. Två minuter senare var dosan borta. Det var som att få sin siamesiska tvilling bortopererad. Lyckligtvis hade jag två reservdosor med mig, men jag förstår inte vad som hände med dosan som försvann. Nej, den fanns inte i kalsongerna.

Det har varit en märklig dag. Minst sagt.

||||| 0 I Like It! |||||