Hårt, tufft, matt


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Dagarna är långa, stressiga och svämmar över av innehåll. Därför hinner jag aldrig med Twitter dagtid på jobbet (plus att man inte får göra sånt på betald arbetstid, men inte ens på lunchen hinner jag) och läser/hör aldrig några nyheter. Hemkommen tittar jag som hastigast på rubrikerna på text-tv, men orkar inte bry mig. Jag är för trött och sliten.

Ovan märks direkt på mig, att jag är trött och sliten. Bältrosen har blommat upp på fem ställen, på både höger och vänster sida av magen. Det är en ”klådsmärta” som driver mig till vansinne. Dessutom återfått den neurogena/neuralgiska magsmärtan där endast Voltarengel kan lindra litegrann tillfälligt.

Som vanligt finns det bara en sak jag önskar mig – sömn. Dygnets timmar räcker inte till där. Fridagar och helg räcker inte till. Det är en långsemester som skulle hjälpa mig, men jag får vänta tills nästa sommar. Jag hinner bara med strödagar med semester, men det är inte tillräcklig. Jag behöver något sammanhängande.

När jag lägger mig på kvällen, så tänker jag alltid ”hur orkade jag med också denna långa dag”? Men orkade jag egentligen?

||||| 0 I Like It! |||||

2 kommentarer

 1. Tofflan sa:

  F*n det låter jobbigt med bältrosen ovanpå det vanliga! Själv gläds jag åt att min häl är lite bättre, men jag kryckar fram och det är irriterande. Jag är ingen tålmodig patient…

  17 november, 2012
  • Jontas sa:

   Den skröpliga ålderdomen är här! Tjohoo! Eller, kanske inte så välkommet. Jag är tålmodig. Jag har föreställningen att allting kommer att bli bättre. Kamp ska löna sig. Att det sedan inte ger så stor utdelning, är en annan sak.

   17 november, 2012

Kommentarer är stängda.