Söksträngar


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

De 20 senaste söksträngarna man sökt på och kommit till min hemsida:

jontas

Ja, jag reagerar på det namnet. För det är jag.

 

götblad

En stark och intelligent kvinna.

 

kortisondropp hjälper och dämpar nystagmus

Gör det? Enligt min tidigare doktor så är kortisondropp värdelöst mot nystagmus och man kan ingen hjälp få.

 

narkoman fingrar

Ingen aning, men min drog snus missfärgar mina fingrar om jag inte tvättar dem.

 

vem sjunger alex

Äh, totalt ointressant! Hur hittade ni hit?

 

www.jontas.com

Varför söka på min url istället för att skriva in den direkt i webbläsaren?

 

bestående skador efter synnervsinflammation

Jo, oftast. Om man inte får kortison i tid. Jag fick det inte alls eftersom man inte såg att jag hade inflammation förrän den var borta och då förstört mina tappar och stavar. Men efter 13 år så måste jag säga att det sakta, sakta blir ännu lite bättre för vart år som går. Marginellt bättre. Jag tänker själv inte på att jag ser dåligt med vänster öga.

 

har fått gabapentin mot nystagmus

Mot nystagmus?! Låt mig tveka… Gabapentin är antiepileptika som påverkar hjärnsignaler, men knappast att ögonen ofrivilligt skakar. Men vad vet jag?

 

hjärnsignal tinnitus

Jo, helt klart hör jag en hög och gäll signal, men att det skulle vara en hjärnsignal? Låter den så?

 

hur kan man göra en hälsohistoria

Ställ frågan. Man kan bara göra en hälsohistoria genom att berätta om sina tidigare och nuvarande sjukdomar.

 

inbillar mig att inte kunna svälja mat

Det finns olika former av dysfagi. Ibland är det fel på sväljreflexen. Ibland är det något fysiskt hinder i halsen som gör att man inte kan svälja. Eller så är det en neurologisk historia som i mitt fall, som gör att jag inte kan svälja när jag är trött eller stressad (i kombination av ms).

 

jobba vid övergång till normaltid

Ibland kan man få vägledning genom det lokala kollektivavtalet. Men får du mindre betalt vid övergång till sommartid när du jobbar en timme mindre? Inte? Varför ska du då ha betalt för extratimmen på hösten? Jobbar man vid båda tillfällena så jämnar det ut sig. Annars brukar de flesta få någon form av kompensation vid övergång till normaltid.

 

jontas blogg

Ja, jag har inget annat än en blogg på min hemsida.

 

jontas göteborg homosexuell

Vem har skvallrat? Äh, folk säger så mycket om mig att jag inte längre bryr mig oavsett om det är sanning eller lögn. Och jag föredrar bög då det inte fokuserar så mycket på sexeriet. Ska sanningen fram så gillar jag att vara tvetydig och anspela på det då folk kämpar med att försöka komma fram till hur det ligger till. Jag är ond.

 

jontas.com

Hm, känner igen det här…

 

kateter

Många med ms får tappa sig själva på urin då de inte kan kissa. Själv behöver jag kateter på jobbet eftersom jag inte hinner gå ifrån för så världsliga ting som att uppsöka en toalett. Men jag får ingen kateter. Lika bra det, för efter tre dagar har man fått urinvägsinfektion.

 

kortison lindrar min ms nystagmus

Det var ju ett jäkla tjatande om nystagmus! Nej, ingenting hjälper mot det har jag fått lära mig. Själv skelade jag också samtidigt och gick då med svart lapp för ögat (finns på apoteket) för att slippa dubbelseendet. Min doktor har också sagt att nystagmus är för evigt, men jag har haft det två gånger på 13 år och båda gångerna har det försvunnit efter några månader. Så jag ska nog inte lyssna på min doktor. Och kanske det finns medicinska läkemedel att ta trots allt?

 

skinkorna

Ja, de ska väl snart griljeras?

 

varför finns inte adele skyfall på spotify

Det var min fråga här och jag har inte svaret. Så då hjälper det inte att hitta hit genom den söksträngen.

 

vem sjunger alex f crazy frog

Tja, jag skulle gissa på att det är den galna grodan Axel som sjunger?

||||| 0 I Like It! |||||