Rågat mått


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Nu vill jag inte vara tråkig längre. Även om 40 är nya 30, så var jag roligare när jag de facto var i 30-årsåldern. Sakta men säkert har jag nu återhämtat mig mer eller mindre från förra sommarens ms-skov och borde därför kunna göra sådant som är roligare än att stappla runt hemma med svåra smärtor. Men då måste jag också rensa ut lite vad gäller jobbet, så jag uppnår bättre balans mellan privatliv och arbetsliv. Och samtidigt… hade jag inte haft jobbet att koncentrera mig på när jag haft så ont och dödsångest… Jag är tacksam för jobbet. Inte för det jag utför, utan för alla människor jag får träffa så jag håller mig socialt på ytan.

Frågan är bara – minns jag hur det egentligen var att inte vara tråkig?

||||| 0 I Like It! |||||