2012-12-31


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Årets sista dag. För mig räcker det att konstatera det. Det är inget jag behöver skriva om.

December kanske man skulle summera? Jag har försökt att de sista dagarna skriva lite mer privat, men det är trögt. Jag har fortfarande ett inre motstånd och det är därför här varit så många repriser på nätlistor.

Det har inte hänt så mycket i december mer än att jag ömsom jobbat och ömsom varit ledig. Ömma modern har varit på besök och sedan återvänt hem. Jag har haft en del ledighet och det beror på att jag arbetar storhelg. Egentligen har jag inte tid att arbeta för andra helger så här, men jag ville vara snäll. Så andra får ledigt eftersom det verkar som om storhelg är något andra värdesätter.

Jag är redan inne i januari vad gäller jobbet. Det är mycket som ska göras klart vid ett årsskifte, men där är också det där andra… Det okända… Där jag nu ska påbörja nya arbetsuppgifter. Det viktiga är att jag lär mig släppa det jag arbetat med till dags dato, för jag har inte tid att göra ännu mer utan avlastning. Problemet är väl att jag inte byter arbetsplats, rum, titel eller annat. Då är det svårt att markera och visa att man inte längre utför samma arbete som tidigare. Men nog om jobbet…

Datorn är nu användarvänlig, det vill säga att jag nu installerat det jag behöver på nya datorn. Den är lite mindre storleksmässigt, och det är så jag vill ha det. Och jag gillar nya datorn.

Jag har inte skrivit något om ms eller så på väldigt länge. Samtidigt som jag under hela året blivit bättre och bättre, så har det parallellt tillstött lite problem senaste veckorna. Det gick väldigt bra att trappa ner på helvetesmedicineringen utan att jag återfick smärtan. Vilket är märkligt eftersom jag sedan ett par dagar har väldigt ont igen och fått börja ta ”vanliga” tabletter också. Och jag har fortfarande helevetesmedicineringen, men inte i så hög dos. Biverkningarna har nästan försvunnit helt av helvetesmedicineringen, men… Jag har också fått förnyade problem med att jag har svårt att hålla balansen när jag går och står. Jag är nära att falla flera gånger per dag. Så om detta är ett skov eller pseudoskov, vet jag inte. Jag har blivit bättre och sämre samtidigt. Min tolkning är att jag inte klarar av att vara ledig mer än 1-2 dagar åt gången. Sedan behöver jag den fysiska aktivitet som arbetet ger mig.

Januari till november? Nej, jag har inte för avsikt att göra någon sammanfattning av året bara för att innevarande år tar slut om några timmar. Mest för att jag inte har något att säga. Det händer aldrig något som är utanför ramen, eller min vardag. Jag behöver min vardag hur den än ser ut eller uppfattas.

||||| 0 I Like It! |||||