Spill fem droppar till…


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det straffar sig direkt när man försöker göra något fysiskt. Bara detta med att sträcka ut en arm kan få oanade konsekvenser. Jag gav kaffeglaset en knock out på jobbet det första jag gjorde i dag. Jag dränkte skrivbord, golv, skrivbordsunderlägg, arbetstelefonen och min privata mobiltelefon (min iPhone!) i 92 liter kaffe (såg det ut som). Sedan var det bara dags att torka, torka, torka… Lite fysisk ansträngning leder lätt till stor ansträngning! Men telefonerna klarade sig åtminstone.

Under förmiddagen fick jag sms om att AdLibris nu lämnat in mitt bokpaket till posten. Okej, så jag beställde det som A-post den 28/12, men att så här andra vardagen få meddelande om att böckerna nu packats, var lite imponerande. Ännu mer imponerad blev jag när jag kom hem från jobbet. Bokpaketet hängde på mitt dörrhandtag! Hur gick det till? Teleporterade de böckerna under de få timmar jag var på jobbet? Eller.. Hur länge var jag egentligen på jobbet i dag?

Årets värsta arbetsdag är avklarad. Ekonomiskt bokslut med deadline blir alltid lite hetsigt och jag involveras väldigt mycket och ska fixa allt som hakat upp sig på vägen. Jag är lite sista utposten, eller kontrollanten, som ser till att allt verkligen rotts i land. Jag var först på jobbet i dag,  jag var också den siste att lämna. Och jag var jagad från första sekund! Telefonen har gått varm. Mejlen och andra meddelanden har rasat in (och över mig). Där har varit kö till min besöksstol. Det kom en som ville boka in träff med mig, bara fem minuter skulle det ta. Mitt svar: Kanske jag kan om 2-3 veckor.

Tänk, nu är allt normalt igen. Jobbhetsen fortsätter, men det blir ändå inte värre än vad det var i dag. Men året är inte över än. Det kan säkert bli värre. Och jag stortrivs med kaos. Jag känner mig lite som Gud. I början var där mörker… Sedan kommer jag och bringar ordning, reda och ljus! Och vilodagen ligger nära in i framtiden. Jag ska ha ledig långhelg… Med mejlsupport.

Vad det var för böcker jag fick? Fråga mig inte, jag minns inte titlar eller författare. Tre pocket. Till min lediga långhelg.

||||| 0 I Like It! |||||