Fliten


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I morgon ska jag presentera ett stort arbete som jag gjort. Problemet är att jag ännu inte är klar på långa vägar. Det positiva är ändå att jag har något att visa upp även om det inte är färdigt. Hittills har jag skrivit ihop cirka 40 sidor och vet inte hur mycket det i slutändan blir. Jag började skriva för ett par veckor sedan på allvar. I flera år har jag försökt få tiden – och den mentala strukturen – att påbörja jobbet. Varför inspirationen kom just nu vet jag inte riktigt, kanske år av mognad? Inte min mognad – jobbets mognad i sig. Plus att önskemål framförts till mig om att undervisa i ämnet och där jag inte har den tiden att lägga. Så jag har nu suttit och råskrivet. Vad det är jag skriver för arbete? Det är en lathund, eller typ lärobok. Jag försöker lära ut men har inte tid att föreläsa och då är det bra med en skrift att gå till när man har frågor. Men det blir ändå bara väldigt ytligt. Jag kan inte gå in på detaljkunskap, för då skulle arbetet bli svårläst och obegripligt. I vilket fall som helst ska det bli spännande att möta reaktionerna på det utkast jag har klart. För ingen har vetat om mitt jobb, så det blir en överraskning. Kanske för mig också med tanke på att reaktionerna inte behöver bli positiva. Men framförallt behöver jag nog input. Därför har jag kallat till morgondagens möte.

||||| 0 I Like It! |||||