Teveveckan, del 1 (måndag-torsdag)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Tittar jag på tv alltför mycket? Jag tycker själv inte det. Ska sanningen fram så tittar jag aldrig på tv-sändningarna, utan jag spelar in och tittar senare. Om jag känner för det. Men det jag spelar in just nu är följande…

Grimm TV6 måndag till fredag kl. 12.40-13.40

I fredags började man med repriseringen av säsong 1. Jag har bestämt mig för att ge serien en andra chans, då jag gav upp efter ett par avsnitt för något år sedan. Jag måste också erkänna att jag trots allt är väldigt svag för skräck, särskilt när det handlar om monster. Man kan väl säga att serien är lite Buffy the Vampire Slayer i sitt upplägg.

The Exes TV6 måndagar kl. 22.00-22.30

Dags för avsnitt 3. Jag är inte helt såld på den här serien med tre frånskilda karlar som lever tillsammans. Humor där jag hittills inte skrattat eller ens fnissat. Jag borde dumpa serien. Förr eller senare.

Det okända Sjuan måndagar kl. 21.00-22.00

Jag är så innerligt trött på detta nonsensprogram. Visst, det är fortfarande lite kul med folks upplevelser med spökerier, men jag är inte imponerad då man aldrig verkar kunna ge belägg för någonting trots medium och research. Programmet har tidigare varit det stora samtalsämnet på jobbet, men inte längre. Och alla dessa tillbakablickar i vad som sas i programmet för två minuter sedan! Jag har längre minne än så.

Will & Grace Sjuan måndagar till fredag kl. 7.30-8.00

De sista säsongerna missade jag, så nu ser jag repriserna. Det gick verkligen utför med serien på slutet. Den här veckan är det också curling, så det blir bara tre avsnitt – tisdag, torsdag och fredag.

Arrow Kanal 5 tisdagar kl. 20.00-21.00

DC Comics har gett ut superhjälteserien Gröna Pilen, och detta är en mer ”verklighetsnära” version om en hämnare i en korrumperad stad. Rik slyngel, strandsatt på öde (ähum) ö under fem år, återkommer för att hämnas på sin döde far. Hyfsat bra om handlingen kan föras framåt. Det återstår att se.

The Following TV4 tisdagar kl. 21.00-22.00

Avsnitt 4 med Kevin Bacon. Massmördare har i fängelse lyckats skapa en sekt på utsidan som mördar i massmördarens namn. Kevis Bacon är den f.d. FBI-agenten som är insatt och kan tänka som massmördaren. Inget unikt upplägg, men hittills väldigt bra.

The Big Bang Theory Kanal 5 tisdagar kl. 21.00-21.30

Fortfarande nördigt kul. Särskilt sedan man tog in Mayim Bialik (Blossom) i rollen som Amy. Hon har gett sexuell frustration ett ansikte.

Body of proof Kanal 5 onsdagar kl. 21.55-22.55

På ett sätt är det här väldigt fjantigt – kvinnlig obducent som löser fall ute på brottsplatserna och som är med och förhör misstänkta gärningsmän. Jag ifrågasätter mig själv – varför ser jag på det här?

Plus SVT1 torsdagar kl. 21.00-22.00

Sedan Sverker slutade så har programmet fått ett seriöst uppsving. Det har blivit mer undersökande journalistik och alla får komma till tals.

Red Widow Kanal 5 torsdagar kl. 22.00-23.00

Ännu något jag är skeptisk över. Dags för avsnitt 2. I första avsnittet mördades maken och änkan är nu ensamstående med tre barn och väldigt stor kriminell familj. Den ofrivilliga gangstern, skulle vara en bra översättning av titeln.

Fortsättning följer… Det här var ju jobbigt att sammanställa!

||||| 0 I Like It! |||||