Dagboksdagen


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Äh, det blev inte så uppoffrande som jag trodde det skulle bli i dag. Jag menar… alltså… Först vaknade jag med migrän (ögonflimmer), jag började jobba en timme senare än vanligt eftersom jag skulle på ett möte i en annan kommun, sedan åkte jag till mitt jobb vid lunchtid, hade en lugn eftermiddag eftersom ett möte blivit inställt, stannade kvar under kvällen då jag skulle på ett pensionsmöte som facket anordnat, därefter hem.

För det första – min dag blev inte längre än en vanlig arbetsdag. Pensionsinformation tog en timme och jag fick en flärdtjänstbil omgående hem efter det. För det andra – jag har inte haft någon migränhuvudvärk eller känt mig begränsad av migränanfallet i morse. Så det känns riktigt bra!

Dagens enda problem är maten. Frukostmötet innehöll frukost och jag var inte så sugen eftersom jag precis haft migräntjosan. Men tog ändå en smörgås. Tyvärr drog detta möte ut på tiden, så den enda lunch jag kunde ta var en… smörgås… från Pressbyrån. Och så då det fackliga informationsmötet. Vad vi blev bjudna på? Ja, inte smörgåsar. Salta kex (4 st) och smörgås(!)rån (2 st) med lite ost. Nu är det för sent (kl. 18) att äta lagad mat hemma, för då kan jag inte sova i natt. Men det känns så ynkligt. Matdagen.

Jaha. Av arbetsveckan återstår fem timmar som jag tar en annan dag.

||||| 0 I Like It! |||||