Nu är det påskvecka efter påskhelgen!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Dagens bästa möttes jag av i trappuppgången när jag kom hem efter jobbet. Ett meddelande på anslagstavlan om att min supergnälliga hyresvärd ska gå i pension. Hoppas han inte lär upp sin efterträdare till att svara på samma sätt i telefon: ”Jaha.. *suck*… Vad är det… *stön* nu då…” Att sedan allt faller sönder är han inte så intresserad av. Typ om fönster faller ut ur sina fattningar, om vattenläckor uppstår med vattenstråle som som träffar innertaket eller om porttelefonen slutar fungera. När jag flyttade in stod det i besiktningsprotokollet att allt var helt och fint. En lägenhet som inte var tömd eller städad. På ett sätt gillar jag inte att han nu belönas med pension, men good riddance!

Under påskhelgen har ömma modern varit på besök. För första gången i år. Det har börjat bli mer sällan nu sedan vi båda fick nya arbetsuppgifter, arbetstider och arbetsscheman. Pusslandet gör det omöjligt att få till stånd ett besök. Inte blev det heller bättre av att man lade ner tåglinjen mellan Göteborg och Hässleholm för något år sedan. Resan som tidigare tog 2 timmar tar numera 5 timmar p.g.a. omvägar och massor av byten. Med bil tar det 3 timmar, men ingen av oss kör bil denna sträcka. Kanske vi träffas någon gång i sommar – tidigast.

Det var en kort sejour jag gjorde på jobbet nu efter påskledigheten. I morgon är jag ledig enligt schema. Ha! I och för sig kan jag behöva det. Natten innebar knappt fyra timmar i sängläge (sömnproblem – ej relaterat till sommartidsomställningen), så jag behöver nog ta det lite lugnt igen. Det fick bli en mjukstart i dag.

||||| 0 I Like It! |||||

2 kommentarer

 1. Tofflan sa:

  Fy te rackarns vilken trist typ att ringa till!

  Mammorna rule! 😛 Min åker hem på fredag till ensamheten.

  3 april, 2013
  • Jontas sa:

   Min har redan åkt hem. Till sin sambo. Och lämnat mig åt ensamheten. Kanske lika bra, för jag blir efter 48 timmar väldigt vresig och är svår att bo med.

   3 april, 2013

Kommentarer är stängda.