Migränas robusta 2


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det var rejäl migrän jag hade i går. Så rejäl att den också i dag blev lite betungande. Men inte värre än att jag kunde jobba hela dagen.

Mitt arbetsschema har i dag stuvats om rejält inför kommande veckor, och det känns lite oroväckande då jag inte känner att jag har koll på alla ändringar. Men ändringarna innehåller också lättnader och jag behöver inte i helgen sitta och försöka plugga in en föreläsning. Därför sprang jag nu åter in i den där helgväggen där jag inte har några planer och inte vet vad jag ska göra. Göra har jag alltid, men får jag inte tid på mig att planera i förväg så kan jag inte improvisera eller prioritera det jag ska göra på så här kort varsel. Helgen är ju här nu!

Kanska jag bara ska ta det lugnt efter det svåra migränanfallet som är det värsta på flera år? Men hur ska jag kunna ta det lugnt när jag inte fått de där filmerna jag beställde förra helgen? De skulle varit hos mig senast i onsdags, men har ännu inte synts till. Nåja. Kanske jag ska testa att sova och kalla det för vila?

||||| 0 I Like It! |||||