Lärdom, visdom, kontrollbehov


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Kanske jag enligt min blogg lever ett fattigt liv, men det stämmer inte. Det händer konstant saker som jag är med om och som jag gärna hade delat med mig av, men som av olika skäl är omöjligt. Det kliar i fingrarna och jag får bita mig i tungan. Det är ganska eländigt, men självklart kan man inte kasta ut vad som helst på nätet. Sånt som en gång publicerats kan aldrig göras ogjort. Det är sunt att vara försiktig. Även om man kan stå för det man säger, så kan det få konsekvenser man inte kan förutse. Läste jag inte ett citat i dag någonstans?

En av nackdelarna med vin är att det får människor att förväxla ord med tanke.

Därför håller jag mig nykter… Då behåller jag kontrollen…

||||| 0 I Like It! |||||