Sökes: Vila


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Just nu känner jag mig mest trött och sliten. Det har varit en jobbig vecka som inleddes med den märkliga dehydreringen. Sedan har det gått i ett vad gäller jobb. Min sommarsemester är godkänd, men jag har lovat täcka upp några luckor vilket innebär att jag åter får gå in i min grundprofession. Det är så sällan att det är kul som omväxling. Även om det är fruktansvärt tufft också på helger eftersom jag då jobbar mer intensivt och glömmer resa på mig emellanåt. Jag stelnar till väldigt om jag inte rör på mig. Det lilla jag kan röra på mig.

Morgondagen innebär så få timmar på jobbet, att det känns som om den efterlängtade helgen redan är här. Mer vila åt folket!

||||| 0 I Like It! |||||