Den tid som flytt…


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

När jag såg ett blogginlägg jag skrivit 2005, insåg jag att jag inte skulle göra så i dag. Jag har mognat. Lite åtminstone.

I det rum jag satt och arbetade i under midsommarhelgen, är inte det rum där jag brukar sitta. Kollegorna, vars rum jag alltså lånade, har tapetserat anslagstavlorna med halvnakna karlar som visar inoljade och svällande rumpor, överarmar och lår där magarna minst av allt är svällande. Jag fick mindervärdeskomplex. På mig är det bara magen som sväller och oljan är flott på nätbrynjan, typ. Därför skapade jag följande som jag skrev ut och satte ovanpå en naken Anton Körberg:

Jag är elak men kände mig provocerad till det. Reaktionen får jag först på onsdag när jag åter gästspelar på jobbet.

Hoppas de förstår att jag inte tar det hela på allvar…

När jag ser Lisebergsöronen kommer jag tänka på en sak. Det är sommar. Liseberg öppnade i dag för sommarsäsongen.

||||| 0 I Like It! |||||

2 kommentarer

 1. Tofflan sa:

  Underbart bra gjort! Håller än!!!

  28 april, 2013
  • Jontas sa:

   Tack! Själv tapetserar jag mina väggar på jobbet med porriga bilder av katter.

   28 april, 2013

Kommentarer är stängda.