Uppgång


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Okej, jag mår mycket bättre nu. Eftersom jag fått en allergimedicin så gör det mig också enormt trött, sömnig och omtöcknad. Men hellre det än att ständigt känna sig på helspänn, yr och på gränsen till panikångest. Bortsett från sömnigheten, så orkar jag mycket mer. Synd bara att jag inte vet vad jag ska göra. Okej, jag får vila. Trots allt – och något som jag gärna glömmer – är att jag också har ett skov i benen.

Dagen har varit tråkig. Teven har inte varit något vettigt sällskap en helgdag som denna. Ändå förstår jag inte riktigt (fortfarande) hur tiden kan gå så fort. Kanske jag sovit mer än jag minns? Jag slocknar ju lite då och då av medicineringen.

||||| 0 I Like It! |||||