Rollar på


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Eftersom jag nu är sjukskriven så var jag tvungen att åka till jobbet i dag. För att kunna avboka ett möte, ställa om telefonen och lite annat. Men jag har åtminstone gjort det som var absolut nödvändigt – i nästa vecka får jag rollator. Och det kände jag i dag också; Att jag behöver rollator för att kunna hålla balansen. En krycka hjälper inget alls i det här läget. Jag längtar efter rollator. Då behöver man rollator.

Och jag AVSKYR när rollator stavas rullator. En missuppfattning som uppstod i början på 90-talet och som sedan blivit ”godkänt” i språkkretsar. Jag accepterar inte att en felstavning blir vedertagen. Om inte annat så hör man det på uttalet hur det ska stavas.

||||| 0 I Like It! |||||