Balkongbränna


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Efter åren med Gazzy har jag kunnat ha öppet på balkongen i större utsträckning – typ hela dagar om vädret tillåter. Men jag har inte suttit på balkongen, någonsin. Mest för att där varit skitigt och jag har inget att sitta på. I dag bestämde jag mig ändå för att det var dags. Sol, värme och ingen blåst. Jag släpade ut en pall och satte mig i solen på balkongen.

I 20-25 minuter stod jag ut. Sedan var hela jag illröd, vilket kanske inte är så konstigt. 1) Jag har inte solat (aktivt) på 30 år. 2) Jag har inte haft möjlighet att vistas i solen tidigare i år. 3) Jag har läkemedel i kroppen som gör att jag får soleksem. Men om vädret tillåter kan jag ju sätta mig i solen varje dag och försöka bygga upp något. Typ en solbränna. Vilket i mitt fall innebär rosa grisnyans i motsats till nuvarande ”solkiga vita lakan”.

Och jag ska skaffa balkongmöblemang. Faktiskt. I slutet av sommaren.

Senaste dagarna har jag blivit bättre. Men jag kan fortfarande inte gå ut.

||||| 0 I Like It! |||||