Moving on


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Första arbetsdagen efter sjukskrivning. Det har gått bra, men det är inte bra. I vilket fall som helst så gick det över förväntan. Men det är inte bra.

Efter att i ett drygt års tid ha diskuterat om jag ska få nytt arbetsrum eller inte, så gav jag upp om att det ska bli verklighet. Sista tanken i går innan jag somnade var att jag måste släppa hoppet om det. Första frågan jag fick i dag var om jag kunde tänka mig att byta arbetsrum. Mitt svar: ”Det beror på vilket rum vi då pratar om”. Och det handlar om ett rum jag inte trodde ens fanns till förfogande. Men det ska nu ske en stor rockad. Även om det är en schackterm, så blir resultatet en dominoeffekt. Där jag om en månad är den siste att flytta. Jag får ett rum två meter ifrån där jag sitter i dag. Skillnaden är att rummet är dubbelt så stort och är sist i en korridor – inget spring utanför och inga spontana besök! Arbetsro, äntligen?

Jo, förmodligen är det anledningen till att just jag får det rummet. Större möjlighet till att få sitta ifred. Men också detta att jag ofta har (inbokade) besök där jag behöver flera besöksstolar. I dag går det att dra in en besöksstol, men det täcker upp hela golvytan. Japp, compact living.

En konsekvens av rockaden är också att jag förlorar tre av mina arbetskamrater. Men å andra sidan vinner jag en ny arbetskamrat.

Hösten har nu officiellt inletts. Som vanligt händer det mycket på jobbet under hösten.

||||| 0 I Like It! |||||