Andras glädje, min plåga


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Utomhus har alkiskören allsång. De irriterar mig. Må de få levercirros! Själv har jag problem att få ihop sömntimmarna och klarar mig då utan nämnda ”sång” där jag p.g.a. värmen måste ha öppet sovrumsfönster. Jag vet inte om det var så smart att bygga ett hus där man lägger sovrummen mot söder (gassande sol dagtid) och mot ett torg med restaurang och bar. Och att kommunen sedan är så dum att de ger utskänkningstillstånd till baren (vad är det för fel på en mjölkbar?). Samt att man lägger Systembolaget i närheten så att också A-lagarna bosätter sig på torget. Men A-lagarna sjunger inte. För de har redan levercirros och mår inte så förträffligt att de brister ut i sång bara för att de får lite promille i sig.

Nej, jag vet inte vad jag har att säga i dag. Det är inte så lämpligt att skriva om branden online.

||||| 0 I Like It! |||||