Perfektionsbrist


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Flärdtjänsten fortsatte i dag med att vara sen. En kvart försenad. Jag kom inte i tid trots att jag alltid beställer ”senast framme”. Det är verkligen yttersta deadlinen, jag bara måste vara framme de tider som avtalats. I dag verkade problemet vara att chauffören inte skulle kört alls i dag, men fått hoppa in som ersättare – väldigt sent – för en annan chaufför som plötsligt insett att det är skolstart med upprop med småttingarna.

Hemvägen medförde andra problem. Vi kom inte fram. Nollningen (jag kallar det hellre för inspark) av de som börjat på Chalmers var i dag. Då blockeras vägar både för bilar och kollektivtrafik. Helt omotiverat, utan förvarning och med konsekvensen att uttryckningsfordon inte heller kommer fram. Blir mest förbannad. Ungjävlar! Jag hoppas hjärntillväxten tar sig under de år de går i skolan. Hur de kom in på utbildningen är för mig obegriplig. Man får inga pluspoäng hos mig när man stör samhällsfunktionerna.

Och så har jag fått uthärda dansmusik i dag. Tre ingredienser till en misslyckad dag. Förutom att den inte känns misslyckad totalt sett.

||||| 0 I Like It! |||||