Skräp


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I dag gjorde jag ännu ett av mina sällsynta inhopp i ordinarie grundtjänst. Detta gjorde jag för att jag är snäll, men väldigt dum mot mig själv. Andra vann kanske något på min snällhet, men själv lade jag eget arbete åt sidan som lär bita mig i arslet i nästa vecka.

Rumsflytten börjar rycka närmre men jag har inte gjort mycket av förberedelser. I mitt stilla sinne inbillar jag mig att det går fort nog ändå när jag väl får fullt tillträde till nya rummet. Det tråkiga är bara att rummen töms, men ingen städar. Någonsin. Inte ens till vardags. Jag tycker fortfarande att det är så märkligt att ha städpersonal som ”inte får” städa. De får inte damma över axelhöjd, vilket är märkligt. För de får inte damma alls när det kommer till kritan. Golv får inte våttorkas (kaffefläckar på golven sedan kaffe introducerades i Sverige). Okej, papperskorgarna får lov att tömmas. En gång varannan vecka. De är överfulla efter en dag. Och vi får inte kasta frukt i papperskorgarna, för de möglar och då får lokalvårdaren allergiska reaktion när papperskorgen väl töms. Förresten så har lokalvårdaren klagat på mig eftersom jag ”kastar för mycket skräp i papperskorgen”. Ja, var skulle jag annars kasta skräpet?

||||| 0 I Like It! |||||